Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

vineri, 4 ianuarie 2013

Amintiri cu edituri: Grupul editorial Rao


Dacă data trecută am vorbit despre Grupul Editorial Corint, de data aceasta am ales un alt mare grup editorial: Rao
După ce mi-a mai trecut atracția față de cărțile de la Corint m-am îndreptat și spre alte edituri; așa am ajuns la Rao. Trebuie să mărturisesc că în ciuda formei și calității ireproșabile ale cărților editate de ei, prețurile nu sunt cele mai accesibile și cred că mulți dintre cei care citesc acest articol îmi pot da dreptate.
 Cu toate acestea, datorită bibliotecii am citit o multitudine din cărțile publicate de Rao, iar în ultima vreme am reușit să îmi achiziționez unele dintre lecturile mele din trecut.
Iar unele dintre serii (îmi plac seriile de cărți din același motiv din care îmi plac și serialele, pentru că sunt lungi și pot petrece mult timp alături de  personaje îndrăgite) mi-au rămas în minte și chiar în suflet. Exemple?
Seria Roata Timpului – Robert Jordan
Seria Cronicile Vampirilor – Anne Rice
Seria Twilight – Stephenie Meyer
Seria Dirk Pitt – Clive Cussler
Seria Dosarele Numa – Clive Cussler
Seria Mistere Medievale – Bernard Knight
Seria Egiptul Antic – Wilbur Smith (puteți vedea aici recenzia ultimului volum)
Seria Legenda Mariei Magdalena (aici și aici recenziile celor două volume apărute déjà) – Kathleen McGowan
Seria Robert Langdom – Dan Brown (puteți vedea aici recenzia Simbolul Pierdut)
După cum se poate observa din enumerația mea de mai sus, beletristica este punctul forte al editurii și se pot regăsi toate genurile în colecțiile lor.

Câteva informații despre înființarea editurii Rao, preluate chiar de pe site-ul lor:
Fondat în 1993, Grupul Editorial RAO este orientat în principal spre publicarea de traduceri. RAO publică deopotrivă ficţiune şi nonficţiune, în serii de autor sau în serii tematice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi tineri, deţinînd un portofoliu activ de câteva mii de titluri, cele mai multe dintre ele best-seller-uri mondiale, validate de piaţa românească.

Eu mi-am reamintit unele experiențe de lectură legate de Rao. Voi ce amintiri aveți legate de această editură?

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...