Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

Info & Contact


Câteva cuvinte despre blog...
  Am creat acest blog din dorința de a vorbi despre lectură, de a împărtăși cu cât mai multe persoane plăcerea cititului. Având în vedere că în jurul meu nu prea am persoane împătimite ale cititului (cu două excepții) am decis să explorez mediul virtual pentru a relaționa cu persoane pentru care lectura este mai mult decât un hobby.


Câteva cuvinte despre mine...
  Încă din copilărie am fost un mare iubitor de cărți, iar această dragoste nu s-a stins, ci s-a întețit de atunci, devenind o flacără tot mai mistuitoare. O imaginație bogată are nevoie de „hrană” și hrana aceasta spirituală mi-o găsesc cel mai adesea în romane fantasy, dar nu spun nu unor thrillere polițiste sau istorice și nici nu refuz un roman de dragoste plin de pasiune și sentimente.


Câteva cuvinte despre contact...
  Dacă vă place ceea ce scriu și cum fac acest lucru, dacă vreți să îmi împărtășiți idei, sugestii sau păreri, sau dacă pur și simplu vreți să discutăm mai mult pe vreo temă literară, conexă literaturii ori complet diferită, nu ezitați să folosiți adresa mea de e-mail:  sorin-lucian.berbecar@hotmail.com 

Câteva cuvinte despre drepturile de autor...
  În general folosesc materiale originale, textele sunt creația mea proprie realizată în urma lecturii ori studierii cărților sau a diferitelor alte surse. Dacă doriți să menționați textele mele aveți nevoie de acordul meu scris, obținut în prealabil și trebuie menționată sursa și link-ul. Imaginile sunt de cele mai multe ori copiate/ descărcate de pe site-uri comerciale găsite prin căutări google. În cazul în care considerați că anumite imagini/ texte încalcă drepturi de autor, mă puteți contacta la adresa de e-mail menționată mai sus.

Ședere plăcută pe Recenzii Beletristică

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...