Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

luni, 22 octombrie 2012

Lecturi experimentale

Am pornit un experiment acum câteva zile când am fost la biblioteca județeană și am împrumutat cărți de beletristică, lucru pe care nu-l mai făcusem de un an de zile.
Ce fel de experiment mă veți întreba. Un experiment ciudat și poate amuzant. Oricum, un experiment care implică cărți și lectură.

Mi-am propus să împrumut zece cărți cărora în mod normal nici măcar nu le-aș da atenție. Poate fi vorba de cărți cu coperte sau titluri neatractive, publicate de edituri obscure ori a căror descriere de pe coperta IV nu se potrivește cu ceea ce caut eu în materie de ficțiune.Cum procedez? În două moduri:
1. Îmi trec mâna peste cotoarele cărților de pe unul sau mai multe rafturi iar la un moment dat trag o carte afară.
2. Analizez două trei cărți mai neinteresante (care se încadrează la condițiile specificate mai sus) iar cea mai puțin atractivă o împrumut.

Prin acest experiment vreau să văd câte din cele zece cărți vor fi cu adevărat pe gustul meu literar.

Vă provoc și pe voi să intrați în acest joc, să vizitați biblioteca/ bibliotecile din localitatea unde locuiți și să procedați conform unuia dintre cele două moduri expuse mai sus. Ce ziceți, acceptați provocarea? Măcar cu o carte dacă nu cu zece, cum mi-am propus eu.

Dacă acceptați, vă aștept părerile sau linkurile către recenzii în rubrica de comentarii.


Eu deja am citit prima carte din cele zece iar recenzia ei vine cât de curând. Până atunci vă urez numai lecturi plăcute!

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...