Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

marți, 17 septembrie 2013

Recenzie: Adrian Voicu - Nepovestitele trăiri ale templierilor români cartea II

După cum cred că vă amintiți am fost foarte entuziasmat de prima carte a lui Adrian Voicu. Niște aventuri ale unor templieri neaoși nu pot fi decât extrem de interesante și amuzante și nu pot decât să te facă să vrei mai mult. Ei bine, asta mi-am dorit, asta am primit, adică am primit cea de-a doua parte a aventurilor lui Berilă Vlahul, Pișta Massy și Kremvurșt von Schlitz în volumul „Nepovestitele trăiri ale templierilor români cartea 2”
Acțiunea cărții o continuă pe cea din volumul anterior până la un punct, și anume, cei trei templieri sunt trimiși în IMGB (Insula Mare și Galbenă a Brăilei) să alunge pirații care atacă așezările de pe insulă. În timpul confruntărilor Kremvurșt primește o lovitură strașnică în cap, lovitură ce-l va ține inconștient pentru câteva zile.


Tot timpul cât este inconștient, mintea sa se întoarce în trecut la perioada în care cei trei erau studenți la universitatea din Istambul și după finalizarea examenelor au primit misiunea de a salva de la distrugere patru manuscrise sacre, din biblioteca din Alexandria.
Dacă ați citit primul volum vă puteți deja imagina ce urmează să se întâmple. Au loc urmăriri prin deșert pe cămile gonind, aventuri și lupte sub soarele arzător dar și întâlniri cu personaje cu nume haioase.
Și în cea de-a doua carte a lui Adrian Voicu comicul de nume și cel de situație sunt punctele forte și determină cititorul să râdă uneori în hohote.
Vă invit să lecturați cartea dacă doriți să aflați cum au salvat cei trei templieri destoinici manuscrisele sacre dar mai ales dacă doriți să aflați dacă Kremvurșt își revine sau nu.

Lectură plăcută vă doresc, pentru această nouă carte din colecția Strada Ficțiunii. Cum bine v-ați dat seama și aceasta e una din recenziile pentru campania „Citește și câștigă cărți pe viață din colecția Strada Ficțiunii”, campanie marca editura ALL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...