Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

luni, 8 octombrie 2012

Recenzie: Sam Bourne - Ultimul Testament


Un thriller mediocru, asta e Ultimul Testament, mult peste Educația Costisitoare a lui McDonnel, dar totuși parcă lipsit de strălucire.
Fundalul ales pentru desfășurarea evenimentelor este Israelul, mai precis Ierusalimul, mereu disputat de palestinieni și evrei. E vorba de o conferință de pace, una care e mai aproape de a aduce pacea mai mult decât oricare alta, și totuși, o serie de omoruri, pe care nu și le asumă nimeni crează disensiuni și sunt foarte aproape de a distruge fragila temelie a procesului de pace.
Pentru ca totul să iasă cum trebuie este adusă în scenă Maggie Costello, un mediator cu renume mondial, dar care se retrăsese din activitate cu un an în urmă din cauza unei greșeli pe care o comisese. Să o spunem mai pe șleau, se culcase cu un membru al uneia dintre părțile negociatoare într-un proces de pace din Africa; astfel a fost compromisă, nu mai putea fi imparțială.
Restul recenziei se poate citi în The Club of Serial Readers.

Date despre carte: Iași, Polirom, 2008. Tradus de Bogdan Boureanu, din originalul The Last Testament.
Pentru achiziție aveți linkul la începutul articolului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...