Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

joi, 20 septembrie 2012

Recenzie: Clive Cussler - Imperiul Pierdut


Imperiul Pierdut, romanul scris de Clive Cussler și Grant Blackwood e cel de-al doilea roman al formidabilei serii „Aventurile Soților Fargo”. Frumoșii, inteligenții și extrem de descurcăreții soți Fargo nu pot sta departe de aventură, doar că aventura nu vine niciodată singură ci mereu cu necazuri și situații limită.
După palpitantele aventuri din Aurul Spartanilor care m-au vrăjit pur și simplu, nu se putea să nu revin cu prima ocazie la această serie.

Sam și Remi Fargo fac de această dată scufundări în apele teritoriale ale Tanzaniei și dau peste clopotul navei Shenandoah, de mult dispărută și care, vor afla ei mai târziu, încă a mai existat o bună bucată de timp dar sub alte nume. Așa cum se întâmplă în romanele de aventuri ale lui Cussler, descoperirea nu aduce nimic bun cu sine și se dovedește că vânătoarea de comori, căreia protagoniștii nu i-au putut rezista, are și alți participanți și anume un partid politic mexican în plină ascensiune și a cărui conducători pretind a se trage din azteci. Ceea ce sunt pe cale să aducă la iveală soții Fargo, împreună cu echipa lor de specialiști de acasă, este un secret care ar putea distruge partidul mexican iar aceștia nu pot lăsa acest lucru să se întâmple.
Acțiunea se precipită, cititorii încep să simtă adrenalina și teamă pentru personajele principale și ar vrea să le poată oferi oricând o mână de ajutor ori să îi avertizeze de pericolele care îi pândesc.
După lungi căutări și o goană nebună prin Africa, prin Anglia și Franța, prin pădurile tropicale din Noua Guinee, prin Insulele Kurile, pe coastele vulcanului Krakatoa se încheie aventura odată cu descoperirea fascinantului vas pierdut și a secretului ce îl ascundea în ineriorul său. O ultimă răsturnare de situație mai are loc, chiar pe final și Sam se vede nevoit să renunțe la tot pentru a-și salva sufletul său pereche.
Nu fiți foarte îngrijorați, soții Fargo scapă într-un fel sau altul deoarece a apărut deja al treilea volum al seriei, Regatul.
Aventuri plăcute alături de uluitoarea familie Fargo!

Romanul poate fi achiziționat de pe: 
- elefant.ro, în colecția thriller 
- elefant.ro, în format normal
- litera.ro, în colecția thriller
- litera.ro, în format normal
- libris.ro, în format normal

2 comentarii:

  1. Super! Habar nu aveam de existenta cartii, dar acum chiar vreau s-o citesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite că ai aflat și ești mult mai aproape de a lectura o carte bună!
      Spor la citit și mulțumesc de vizită.
      Îți aștept părerea după lectură!

      Ștergere

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...