Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Recenzie: Samatha Shannon - The Bone Season

Înainte de a menționa orice altceva despre The Bone Season vreau să spun că l-am citit în engleză așa că nu sunt deloc familiarizat cu traducerile diferitelor nume și noțiuni oferite de traducătorul român, prin urmare ori de câte ori e nevoie o să le folosesc pe cele din engleză.
În vârstă de nouăsprezece ani Paige Mahoney este investigator în lumea criminalității din Scion Londra. Ce face mai exact? Scotocește după informații. Cum? Folosindu-se de abilitatea ei supranaturală care îi permite sufletului ei să părăsească trupul și să colinde prin mințile altora. Mai mult decât atât, prin ceea ce e capabilă să facă e pasibilă de pedeapsa cu moartea, deoarece orice activitate supranaturală este cu desăvârșire interzisă.

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...