Mesaj către cititor:

Bun venit!
Întreg conținutul acestui blog îmi aparține, cu excepția imaginilor și a situațiilor în care precizez altfel. Dacă totuși copiezi ceva de aici, menționează-mă drept sursă.

Lecturi plăcute!

marți, 17 septembrie 2013

Recenzie: Adrian Voicu - Nepovestitele trăiri ale templierilor români cartea II

După cum cred că vă amintiți am fost foarte entuziasmat de prima carte a lui Adrian Voicu. Niște aventuri ale unor templieri neaoși nu pot fi decât extrem de interesante și amuzante și nu pot decât să te facă să vrei mai mult. Ei bine, asta mi-am dorit, asta am primit, adică am primit cea de-a doua parte a aventurilor lui Berilă Vlahul, Pișta Massy și Kremvurșt von Schlitz în volumul „Nepovestitele trăiri ale templierilor români cartea 2”
Acțiunea cărții o continuă pe cea din volumul anterior până la un punct, și anume, cei trei templieri sunt trimiși în IMGB (Insula Mare și Galbenă a Brăilei) să alunge pirații care atacă așezările de pe insulă. În timpul confruntărilor Kremvurșt primește o lovitură strașnică în cap, lovitură ce-l va ține inconștient pentru câteva zile.

Important!

Pe acest blog au fost activate comentariile Google Plus. Pentru a lăsa un comentariu este nevoie să vă autentificați cu contul google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...